پیام سی دی دی سپ- همسفر حدیث
چهارشنبه 23 بهمن 1398 ساعت 10:24 ب.ظ | نوشته ‌شده به دست همسفر فخری (لژیون یازدهم) | ( نظرات )
 سرکه طبیعی ناظم متابولیسم بدن می‌باشد، چون ترشح بزاق را زیاد می‌کند، ترشح بزاق ازنظر علم بیوشیمی دارای مقدار زیادی مواد پروتئینی آلبومین هست که غذا را بهتر هضم می‌کند، هم‌چنین اختلالات سرکه با بزاق دهان از دندان‌ها در برابر فساد، دفاع می‌کند
سرکه چیست؟ سرکه مایع‌ترشی است که از اکسید شدن اتانول حاصل از تخمیر قندهای موجود در انگور، خرما، سیب و موادی از این قبیل به دست می‌آید، سرکه معمولاً بین ۳ تا ۵ درصد از حجم سرکه‌ها، اسید استیک می‌باشد. سرکه‌های طبیعی، اسید تا تاریک و جوهر لیمو کم‌تر دارند، سرکه معمولاً افزون بر، داشتن آنتی‌بیوتیک‌های طبیعی، پس از تخمیر دارای اسیدآمینه‌های بیولوژیک می‌باشد، درصورتی‌که در سرکه‌های مصنوعی این مواد مهم وجود ندارد.

سرکه طبیعی ناظم متابولیسم بدن می‌باشد، چون ترشح بزاق را زیاد می‌کند، ترشح بزاق ازنظر علم بیوشیمی دارای مقدار زیادی مواد پروتئینی آلبومین هست که غذا را بهتر هضم می‌کند، هم‌چنین اختلالات سرکه با بزاق دهان از دندان‌ها در برابر فساد، دفاع می‌کند، سرکه سیب تقطیر نشده می‌تواند به‌عنوان یک اکسیر و ماده‌ی ضدعفونی‌کننده با خاصیت آنتی‌بیوتیکی برای از بین بردن ویروس‌ها، باکتری‌ها، قارچ‌ها مقابله کند، نقش سرکه سیب به‌عنوان یک عامل زداینده و پاک‌کننده، قدمتی طولانی دارد، این مسئله به کوزه‌های مصری سه هزار سال قبل از میلاد برمی‌گردد، بابلی‌ها از سرکه سیب به‌عنوان چاشنی و نگه‌دارنده غذا استفاده می‌کردند. اکنون هم اسید استیک نگه‌دارنده است.

کتاب مقدس از سرکه سیب به‌عنوان یک ماده‌ی ضدعفونی‌کننده و شفادهنده یادشده است، رومی‌ها و یونانی‌ها به‌عنوان چاشنی و طعم‌دهنده غذا، با هدف‌های شفا استفاده می‌کردند. کریستف کُلم، در سال ۱۴۹۲ از خمره‌های سرکه برای پیشگیری از کمبود ویتامین c استفاده می‌کرد و همچنین در جنگ‌ها برای ضدعفونی کردن و التیام زخم‌ها به کار می‌بردند، بنابراین هزاران سال سرکه سیب، نه‌تنها برای تأمین سلامتی بلکه به‌عنوان یک عامل پاک‌کننده و از بین برنده‌ی باکتری‌ها، میکروب‌ها و بو، استفاده می‌شد، در سرکه سیب بین ۴ تا ۱۸ درصد اسید استیک است. اسید استیک به‌عنوان یک اسید خوراکی که در سرکه به‌صورت طبیعی وجود دارد، این اسید در آب محلول می‌باشد و به‌عنوان چاشنی غذا و تهیه و تولیدترشی جات کاربرد دارد، اسیدهایی همچون اسید استیک و اسیدلاکتیک در صنایع غذایی، نقش نگه‌دارنده‌های طبیعی و عامل ضد میکروبی و اسیدی‌کننده دارد. در صنایع غذایی یا سایر نگه‌دارنده‌ها جهت میکرو ارگانیزم‌های بیماری‌زا و جلوگیری از فساد استفاده می‌شود.

خواص سرکه سیب:

سرکه سیب سطح قند خون را کاهش می‌دهد و با دیابت مبارزه می‌کند تا ۴ درصد، سرکه سیب با ایجاد احساس سیری به کاهش وزن کمک می‌کند، سرکه سیب موجب کاهش کلسترول، درنتیجه کاهش خطر ابتلا به امراض قلبی می‌باشد.

آسیب کمبود پتاسیم:

تغذیه صدها میلیون از انسان‌ها از موادی تشکیل‌شده است که فاقد پتاسیم بوده، زیرا بعضی از مواد غذایی به‌صورت فرآوری شده است که پتاسیم آن‌ها گرفته‌شده. درنتیجه پوست، عضلات و اندام این افراد در شرایط خوبی قرار ندارد. عضلات در اثر کمبود پتاسیم به‌طور محکم به اسکلت استخوان بدن نمی‌چسبد و در صورت و گردن چین‌وچروک ظاهر می‌شود، یکی از علائم پوستی شل و آویزان در بالای چشم‌ها در اثر کمبود پتاسیم می‌باشد، فرآیند افتادگی چشم نیز ادامه خواهد یافت و امروزه هزاران عمل جراحی پلک چشم برای درست کردن آن‌ها انجام می‌گیرد، اگر پتاسیم ضروری روزانه‌ی خود را تأمین نکنید، به‌زودی احساس پیری می‌کنید و این پیری زودرس به زندگی ناسالم و کمبود پتاسیم برمی‌گردد. این مسئله به‌طور مشابه برای گیاهان هم اتفاق می‌افتد. آردها و غذاهایی که مواد مغذی آن‌ها از بین رفته، دارای پتاسیم حیاتی نیستند و بیماری را به همراه دارند، به گفته یکی از متخصصین، ۶۸ درصد تمام مرگ‌ومیرها در اثر تغذیه‌های غلط و نادرست است. البته رژیم بدغذایی باعث ورود میکروب به بدن می‌گردد ولی سرایت بیماری یا عفونت، موجب مرگ‌ومیر نمی‌شود بلکه تغذیه نامناسب. معمولاً علت اصلی به وجود آمدن شرایط سرایت بیماری و فساد است، وقتی بدن تمام ویتامین و مواد معدنی ازجمله پتاسیم باارزش خود را داشته باشد ورود میکروب به بافت و جریان خون قوی و سالم غیرممکن است.

سرکه سیب ثابت می‌کند یکی از بزرگ‌ترین ابزارها برای سلامتی است که تاکنون توسط دانشمندان شناخته‌شده است. این ماده ۱۰۰ درصد طبیعی است که به‌وسیله‌ی آنزیم‌های قوی طبیعی دارد که می‌تواند برای سلامتی بسیار مؤثر باشد. افراد دارای کمبود وزن معمولاً کمبود آنزیم‌های قوی موجود در سرکه سیب را دارند، بنابراین بدن آن‌ها نمی‌تواند از غذاهایی که فرد می‌خورد استفاده کند. مهم نیست چه مقدار غذاهای چرب و چاق‌کننده و پروتئین دار را بخورد، اگر آنزیم‌های ضروری در بدن نباشد، این غذاها در اغلب اوقات به‌خوبی توسط بدن استفاده نمی‌شود، هر صبح یک قاشق غذاخوری سرکه سیب با یک لیوان می‌تواند مناسب باشد.

نویسنده: همسفر حدیث رابط وبلاگ لژیون دوم

همسفران نمایندگی آکادمی

Print Friendly Version of this pageپرینت مطلب داغ کن - کلوب دات کام Share
مرتبط با: پیامها،


می توانید دیدگاه خود را بنویسید
زهره لژیون دوم آکادمی چهارشنبه 30 بهمن 1398 10:49 ق.ظ
عالی عزیزان خدمتگذار
نسیم دوشنبه 28 بهمن 1398 06:03 ب.ظ
خانم حدیث خدا قوت بسیار خوب می نویسید
همسفر فریده ابن سینا جمعه 25 بهمن 1398 03:03 ب.ظ
خانم حدیث پاینده باشید خیلی مورد استفاده قرار گرفت
حدیث پنجشنبه 24 بهمن 1398 04:28 ب.ظ
ممنون از زحمات شما خانم فخری عزیزم
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.
 
درباره ما ...
دریافت نشریات و فایل های صوتی ...
دریافت کتاب «عبور از منطقه 60 درجه زیر صفر» نویسنده: مهندس حسین دژاكام دانلود نوشتارها و فایلهای صوتی کنگره 60 در قالب فایل Mp3 و PDF
اشعار شاعران کنگره 60
اشعار شاعران کنگره 60
مسافران و همسفران محترم کنگره 60 می توانند اشعار خود را به ایمیل: adezhakam@gmail.com برای آقای امین دژاکام ارسال کنند.
آمار سایت ...
• تعداد مطالب:
• تعداد نویسندگان:
• آخرین بروز رسانی:
• بازدید امروز:
• بازدید دیروز:
• بازدید این ماه:
• بازدید ماه قبل:
• بازدید کل:
• آخرین بازدید:

شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Website Traffic